להכנת הכבש
לערבב את כל חומרי הטיבול של הכבש היטב ולמרוח את הנתח היטב מכל צדדיו, להניח בתבנית אפייה משומנת קלות, לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות. (נתח של 2 ק"ג במשך שעה וחצי, נתח של 3.5-4 ק"ג שעתיים וחצי), לאחר זמן האפייה להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות עד קבלת ציפוי קריספי.
לאורז
לטגן במחבת את הבצל עד השחמה טובה, להוסיף את השקדים לערבב ולכבות את האש. להכניס את האורז לסיר להוסיף את המים הרותחים המלח והפלפל ואת תכולת המחבת להביא לרתיחה לערבב היטב ולהנמיך את האש להניח מעל מכסה חצי סגור ולבשל במשך כ-25 דקות או עד שאין נוזלים בסיר, לכבות את האש להניח מעל מגבת מטבח נקייה ולסגור היטב את המכסה, להמתין כ-15 דקות להגיש בכלי גדול את האורז ולפזר מעל את גרגרי הרימון, בכלי נפרד להגיש את נתח הכבש, לפרוס את הבשר בשולחן לעיני הסועדים
בתאבון