נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הכבש

לערבב את כל חומרי הטיבול של הכבש היטב ולמרוח את הנתח היטב מכל צדדיו, להניח בתבנית אפייה משומנת קלות, לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות. (נתח של 2 ק"ג במשך שעה וחצי, נתח של 3.5-4 ק"ג שעתיים וחצי), לאחר זמן האפייה להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות עד קבלת ציפוי קריספי.

לאורז

לטגן במחבת את הבצל עד השחמה טובה, להוסיף את השקדים לערבב ולכבות את האש. להכניס את האורז לסיר להוסיף את המים הרותחים המלח והפלפל ואת תכולת המחבת להביא לרתיחה לערבב היטב ולהנמיך את האש להניח מעל מכסה חצי סגור ולבשל במשך כ-25 דקות או עד שאין נוזלים בסיר, לכבות את האש להניח מעל מגבת מטבח נקייה ולסגור היטב את המכסה, להמתין כ-15 דקות להגיש בכלי גדול את האורז ולפזר מעל את גרגרי הרימון, בכלי נפרד להגיש את נתח הכבש, לפרוס את הבשר בשולחן לעיני הסועדים

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe825.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון