נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בווק להכניס חצי מכמות הבשר ולאחר מכן את החלק השני ולהקפיץ כל חלק עד שמשנה צבעו לאפור. להעביר את הבשר לכלי נפרד, באותו שמן להכניס את הירקות מלבד השום והנבטים ולהקפיץ את הירקות עד שהבצל משחים אז מוסיפים את השום רוטב הטריאקי הסויה והדבש וממשיכים להקפיץ עוד דקה, ומוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הבשר, האיטריות והנבטים. מבשלים עוד דקה נוספת ומגישים, ומפזרים מעל את הבוטנים


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe840.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון