נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את כל החומרים ללוש לבצק רך.
לטגן בצל בשמן.
להוסיף בשר טחון ותבלינים ולטגן עד שיזהיבו.
להוסיף ביצה קשה קצוצה לבשר ולערבב.
לרדד את הבצק בעובי סנטימטר לקרוץ עיגולים. על כל עיגול לשים מעט מתערובת הבשר.
לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe936.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון