חפש מתכונים:       
שלום אורח
29.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

בקר וחצילים בסגנון אסייתי חריף

מאת: שף יעקב בשר - שונות31/12/20115463 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/2 ק"ג בשר בקר שייטל או סינטה
למרינדה:
3 כפות סויה
2 כפות סויה מתוקה
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כף קורנפלור
2 חלבונים
להמשך המתכון:
2 חצילים
1/2 ליטר שמן לטיגון
4 שיני שום כתוש
2 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ דק מאוד
1 צ'ילי אדום חריף קצוץ
2 כפות שמן
3 כפות סוכר חום
4 כפות סויה כפות רוטב סויה
4 בצל ירוק קצוץ



אופן ההכנה:

. פורסים את הבשר  לרצועות דקיקות מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בו את רצועות הבקר 30 דקות.
פורסים את החצילים לקוביות של  2 ס"מ. מטגנים את החציל בשמן עמוק חם עד שישחימו. מוציאים בכף מחוררת ומניחים בצדעל נייר סופג. מטגנים את השום, הג'ינג'ר הפלפל החריף בשתי כפות שמן, תוך ערבוב. מוסיפים את הבשר, ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. מוסיפים את קוביות  החצילים המטוגנות, מערבבים, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.

מעבירים לצלחת הגשה, מפרים בצל ירוק קצוץ

בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135604 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136070 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136057 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129478 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125803 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124901 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129326 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא בשר - שונות

מאת: חוויה בטעמיםבשר - שונות28/01/148370 צפיות
מתכון פשוט להכנת ספריבס טלה משובח בתנור

מאת: שף יעקב בשר - שונות30/11/113636 צפיות
מנה מאוד מרשימה של בצק עלים במילוי פטריות בצל מטוגן ופילה עגל און בקר

מאת: חגית נועםבשר - שונות25/08/1112630 צפיות
מה יותר טוב מארוחה בשרית ועוד עם רוטב פטריות?מתכון טעים

מאת: שף יעקב בשר - שונות22/08/114491 צפיות
זהוי מנה המשלבת טכניקת טיגון מהמטבח האסייתי

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות06/06/114261 צפיות
במתכון המקורי אוכלים את צלעות הכבש עם רוטב יוגורט, במידה ואתם שומרים כשרות, אתם יכולים לוותר על רוטב היוגורט נענע...גם ככה הוא יהיה טעים.

מאת: lemon3.co.ilבשר - שונות05/06/114243 צפיות
מישרה (מרינדה) לימון לבשר כבש וצלעות בעיקר, מבטיח לשדרג לכם את מנת הבשר הידועה והמוכרת, לא תוכלו לוותר על עסיסיות הבשר הצלוי, אחרי מרינדה שכזאת.


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported