חפש מתכונים:       
שלום אורח
14.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ממרח דג מלוח

מאת: מרקהרינג27/03/20095725 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

• 4 פילה דג מטיאס
• 1 תפוח עץ גרנד אלכסנדר מקולף ללא חרצנים
• 2 פרוסות לחם לבן ללא קשה
• 2 ביצים קשות
• 50 ג"ר חמא או מרגרינה
• 1 בצל
• 150 ג"ר אגוזים
• 1/2 כפית סוכר
• 5 כפות חומץ
• מעט פלפל שחור לפי הטעם



אופן ההכנה:

בודקים את הדג למליחות. במידה והדג מלוח מדי ניתן להשרות אותו בחלב למשך שעה, או במים לשעתיים. לאחר מכן שוטפים במי ברז ומנגבים. משרים את הפרוסות לחם בחומץ למשך 1/2 שעה. סוחטים את החומץ מהלחם. טוחנים את כל המצרכים במטחנת בשר. מתבלים בפלפל שחור ומערבבים היטב .  

 

תגיות המתכון: דג, ממרח, הרינג


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת מרק

מאת: מרקחזה עוף30/04/0918805 צפיות
רצועות עוף ברוטב חמוץ-מתוק. טיגון הבשר בשמן עמוקץבישול הרוטב ומיזוגו עם הבשר.

מאת: מרקבשר - שונות25/04/094908 צפיות
רצועות חזה עוף מטוגן בשמן עמוק עם רוטב חמוץ מתוק

מאת: מרקמרק בשר23/04/097111 צפיות
מרק עשיר. שהוא גם ארוחה שלמה.

מאת: מרקסלטים - שונות09/04/098631 צפיות
גזר מגורד ומטוגן. פטריות שמפיניון (טריות או מקופסה) פרוסות ומטוגנות.

מתכונים נוספים בנושא הרינג

מאת: שף יעקב הרינג17/04/1010726 צפיות
מנת פתיחה מעוררת תאבון

מאת: שף יעקב הרינג15/04/105183 צפיות
מנת פתיח מעוררת תאבון (מילת השמלץ מתיחסת לדג שמנמן)

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported