חפש מתכונים:       
שלום אורח
05.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מקרוני עם גבינות

מאת: גבינות מהלבמקרוני23/10/20133217 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 חבילת פסטה מקרוני
1 בצל
3 שיני שום
1/4 כוס עלי בזיליקום
שמן זית
מלח, פלפל שחור
1 כפית שטוחה סוכר
50 גרם גבינת שמנת
60 גרם גבינה פיקנטית או גבינת פרמזן - לגירוד מלמעלה



אופן ההכנה:

מקצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן חם עד להזהבה. לוקחים את העגבניות ומרסקים גס במג'ימיקס.
מוסיפים למחבט את העגבניות, ומבשלים תוך כדי ערבוב 20 דקות. מוסיפים מלח, פלפל, סוכר, בזיליקום קצוץ,
גבינת שמנת, מערבבים ומבשלים 15 דקות נוספות.
מגרדים על פומפייה גבינת פיקנטית
בינתיים מבשלים את הפסטה וכאשר היא מוכנה, מסננים, מוסיפים אותה לרוטב מערבבים ומבשלים כ-4 דקות , מפזרים מלמעלה גבינה.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת גבינות מהלב

מאת: גבינות מהלבסלט עגבניות22/10/133601 צפיות
סלט טעים ומרענן לימי הקיץ החמים. אפשר להחליף את גבינת העזים בגבינת פטה.

מאת: גבינות מהלבגבינות עובש22/10/132668 צפיות
סנדוייץ גבינות נהדר. הניגוד בין התפוח עץ וגבינת העובש משתלב נהדר בסנוויץ. כדאי לנסות!

מאת: גבינות מהלברביולי22/10/132960 צפיות
מתכון קל הכנה.אם נבחר גבינות טובות, איכותיות, התוצאות תהיינה מדהימות!

מאת: גבינות מהלבגבינות קשות10/07/132768 צפיות
מאפה גבינות טעים וריחני. הכנת גבינות בבית זו מלאכה מענייננת ומאתגרת. גבינות אלו נהדרות לאכילה ולאפיה.

מאת: גבינות מהלבשבועות19/05/132736 צפיות
ישנם כל כך הרבה סוגי לזניה, עם גבינות קשות, עם גבינות רכות, עם גבינות עובש, עם בשר, צמחוניות ועוד. תמיד אנחנו מעדיפים לזניה עם גבינות וחצילים או פטריות.אי אפשר לעמוד בריח והצבע של הגבינה הנמסה על פני הלזניה.

מאת: גבינות מהלבפסטה31/03/132825 צפיות
רוטב זה אהוב על ילדים במיוחד, אולי בגלל תוספת התירס. לרוטב הגבינות אפשר להחליף כל גבינה שבמתכון עם כל גבינה אחרת לפי טעמכם.ות

מתכונים נוספים בנושא מקרוני

מאת: גבינות מהלב - גדימקרוני03/07/113528 צפיות
כבעל ניסיון אני יכול לומר לכם בביטחון שהאושר הגדול הוא להכין גבינות בבית ולאחר מכן לאכול אותם כפלטת גבינות או להכין מהם מאכלים שונים. זה שדרוג אמיתי!

מאת: שף יעקב מקרוני12/07/103623 צפיות
מאכל ערב קיצי גם טעים וגם מזין

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported