חפש מתכונים:       
שלום אורח
17.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

עוף אפוי בתפוזים

מאת: דיויד שילד כהןהודו15/04/20099375 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

מרכיבים לעוף אפוי בתפוזים:

- עוף שלם.
- כף מלח.
- כף פלפל.
- 1 ליטר תפוזים. (פריגת או טבעי)
- כוס מים
- 200 גרם שזיפים.
- 200 גרם צימוקים.
-200 גרם מישמשים



אופן ההכנה:

אופן ההכנה.

לוקחים תבנית גדולה ומסדרים בה את העוף חתוך ובצורה מסודרת.
על העוף ובצורה שווה אנחנו מפזרים את המלח והפלפל.
בשלב השני בכלי נפרד אנחנו מערבבים את התפוזים והמים.
שופכים את התפוזים לתבנית, חשוב במיוחד שהעוף יספוג כמה שיותר מהמיץ.
בשלב השלישי אנחנו מכניסים את המשמשים הצימוקים והשזיפים לתבנית ומסדרים אותם בצורה מסודרת ושווה
זאת על מנת שהעוף יספוג את כול הטעמים בצורה שווה וטובה.
מכניסים את התבנית לתנור חם על חום בינוני לפחות לשעה.

זהו, בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת דיויד שילד כהן

מאת: דיויד שילד כהןשבועות05/05/0912189 צפיות
מעדן מיוחד של פרוסות חציל ממולאות בגבינה ורוטב פסטו קל מאוד להכנה וטעים בצורה בלתי רגילה , מתאים במיוחד לארוחת חג השבועות. חג שמח

מאת: דיויד שילד כהןעוגות ועוגיות - שונות15/04/096709 צפיות
למתכון עוגה זה סיפור ממש מיוחד. חברתי הטובה יפה למדה אותו ממינה שירשה את המתכון מסבתא של שרינה.אני מכינה את העוגה הזו בימי שישי ולפעמים גם בחגים.

מאת: דיויד שילד כהןעוף במדינדה15/04/0914326 צפיות
מתכון מיוחד לנתחי עוף, התבשיל טוב גם ליום יום וגם לארוחות מיוחדות. ילדים מאוד אוהבים אותו וגם מבוגרים.עבורי זהו מתכון יחסית חדש ולכן אשמח לקבל תגובות בונות, תודה.

מתכונים נוספים בנושא הודו

מאת: שף יעקב הודו03/01/125031 צפיות
פילה הודו כבוש במלח מעדן קל ומהיר להכנה שווה להכין

מאת: שף יעקב הודו09/11/113981 צפיות
מנה סתוית ומאוד טעימה משלבת מתיקות עם חריפות קלה ותוספת הבורגול עם הירקות משתלבת נפלא גם למי שלו חסיד של הודו ימצא שהמנה הזו עושה רק טוב לכנפי ההודו

מאת: שף יעקב הודו28/09/1114215 צפיות
מנת בשר הודו מאוד טעימה וקלה להכנה להכין קרוב להגשה

מאת: שף יעקב הודו03/11/106810 צפיות
מהמטבח ההודי מנה מאוד טעימה

מאת: שף יעקב הודו21/07/105423 צפיות
תבשיל בשר הודו מעולה ולא שמן

מאת: שף יעקב הודו16/07/105996 צפיות
מנה חגיגית שניתן לאכול חם או קר

מאת: שף יעקב הודו10/07/108088 צפיות
אין על נתח פסטרמה שהכנת במו ידך להתפאר

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported