חפש מתכונים:       
שלום אורח
18.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון עדת הקראים

מאת: אילנהגבינות מלוחות30/08/20094313 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

ק"ל קמח
שמרים
כף סוכר
1/2כוס שמן
2 ביצים
21/2כוסות מים
גבינה מלוחה
ביצה לבחישה
שומשום



אופן ההכנה:

1.שמים ,בקערה את כל המוצרים מערבבים לבצק לא דביק.

2.שמים בקערה ונותנים לתפיחה.

3.לאחר התפיחה מרדדים את הבצק מחלקים למשולשים.

4. ממלאים עם הגבינה מורחים את הביצה הבחושה ומעליה שומשום

5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות למשך 25 דקות

בתאבון......

 

תגיות המתכון: שמים


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

אילנה .נ

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אילנה

מתכונים נוספים בנושא גבינות מלוחות

מאת: גבינות מהלב - גדיגבינות מלוחות12/11/113489 צפיות
אנחנו מלמדים הכנת כמה סוגים של גבינת פטה. גבינת פטה רכה שניתן למרוח על לחם, גבינת פטה במרקם חמאתי, גבינת פטה קשה, גבינת פטה קשה מתפוררת. הפטה ניתן להוסיף לכול מאכל, המליחות והמרקם שלה ישפרו את המתכון.

מאת: אלינוערגבינות מלוחות08/05/097089 צפיות
מאפה קל לכולם. עשוי מבצק קליל וממולא בבטטותקל לעשיה גם לטירוני המטבח שבינינו

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported