חפש מתכונים:       
שלום אורח
03.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סיגרים ממולאים בפטריות

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

•חבילה אחת של גלינות בצק עלים
• 2 כוסות שמן זית
• 1 קילו פטריות קצוצות דק
• בצל 1 חתוך לקוביות קטנות
•1/2 צרור עלי אורגנו קצוצים דק
• 1/4 כוס שמנת
• 1/4 כוס ורמוט



אופן ההכנה:



1. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב
2.מוסיפים את הפטריות עד שישיחימו
3. מוסיפים את הורמוט ומבשלים עד שהוא מתאדה
4. מוסיפים אורגנו שמנת ומורידים מהאש, מניחים בצד ולתת לתערובת להתקרר
5. מורחים גיליון אחד מבצק עלים ולהבריש עם שמן, שכבה על גבי גיליון אחר עד שיש לנו שלוש שכבות
6. גוזרים פעם אחת לאורך ולרוחב שלוש פעמים (כ 15 ס"מ אורך). עכשיו צריכים להיות לנו שישה חלקים נפרדים.
7. יוצקים כפית של התערובת שהכנו מקודם על כל גליון ומגלגלים לצורת סיגר
8. מניחים את הסיגרים בתבנית אפיה ואופים ב 220 מעלות עד שמקבלים צבע חום זהוב. (בערך 10-15 דקות)
9. מגישים חם!

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

קייטרינג חלבי

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת יואב גולן

מאת: יואב גולןפילה21/06/104246 צפיות
אפשר להכניס הרבה פרודוקטים למאכל הנהדר הזה שנקרא סביצ'ה. אז הנה עוד משהו קצת מיוחד

מאת: יואב גולןפלפלים כבושים15/12/099076 צפיות
מתכון פשוט וקל לפלפלים כבושים בהכנה ביתית.

מאת: יואב גולןמתאבנים - שונות03/09/096302 צפיות
גווקאמולה הינו ממרח אבוקדו בסגנון מקסיקני. מתאים במיוחד להגשה עם "נאצ'וס" (צ'יפס תירס מקסיקני). אולה!

מאת: יואב גולןמתאבנים ים תיכונים02/09/097059 צפיות
מתאבן קצת כבד אבל טעים במיוחד. מתאים לאירועי קוקטייל וכמתאבן לכל ארוחה.

מתכונים נוספים בנושא מתאבנים לאירועים

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported