חפש מתכונים:       
שלום אורח
18.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פשוט וטעים

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

5 תפוחים ירוקים מסוג גרהד סמיט
סלרי עלים
חצי קופסת אננס קוביות
אגוזי מלך
קצפת צמחית
כף מיונז
כף סוכר



אופן ההכנה:

מקלפים את התפוחים לרצועות דקיקות

פורסים את עלי הסלרי וחותחים דק

שמים את האננס בכערה יחד עים התפוחים והסלרי

למעוך את האגוזים ולשים בפנים

להכין את הקצפת{לפי הוראות שעל גבי האריזה}

לשפוך בכערה ולערבב

לשים את המיונז

והסוכר

להגשה.....לשים בכוס  עים רגל{כוס מרטיני}למנות אישיות מעל לשים דובדבן מוסיף המון רושם למנה

טעים וממולץ מחמאות לרוב

 

תגיות המתכון: סלט וולדוף


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא סלט ולדורף

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported