חפש מתכונים:       
שלום אורח
14.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

דג הליבוט בגריל בציפוי פריך

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

1/3 כוס עלי פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום
6 סטייקים של
דג הליבוט במשקל
180 גרם כ"א
1/4 כוס +
1/2 1 כוס כפיות פירורי לחם
2 כפות מים



אופן ההכנה:

. מחממים את הגריל, מניחים רדיד אלומיניום בתוך התבנית.

2. במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, השמן, השום, ו- 2 כפות מים.

3. מניחים את חתיכות הדג על תבנית האפיה ומורחים מעליהן את תערובת הפטרוזיליה, אופים כ- 3 דקות. מוציאים את הדגים מהגריל.

4. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ומערבבים. מפזרים בצורה שווה את פירורי הלחם על הדגים ומחזירים לגריל ל- 3 דקות נוספות עד שהדג רך. בודקים בעזרת מזלג

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא דגים - שונות

מאת: פזית סבגדגים - שונות24/08/116704 צפיות
הדג מתבשל ברוטב סמיך ביחד עם ירקות, ממש מעדן

מאת: Hilabahatדגים - שונות31/07/115388 צפיות
מהם לצלחת. מתכון קליל וטעים טעים! באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל"

מאת: פזית סבגדגים - שונות18/07/115932 צפיות
שיפודי דג נסיכת הנילוס מדהימים.

מאת: שף יעקב דגים - שונות01/05/114074 צפיות
מנה מאוד טעימה מתפקדת כמנה עיקרית

מאת: שף יעקב דגים - שונות10/09/104616 צפיות
מעדן דגים מהמטבח ההודי בתוספת אורז ריחני

מאת: שף יעקב דגים - שונות05/09/105913 צפיות
מנת דגים שמדגישה את טעם הדג

מאת: שף יעקב דגים - שונות25/08/1011475 צפיות
מנת דגים פיקנטית אפשר להחליף את סוג הדג לדוגמא בורי או לוקוס רצוי ללא העצמות

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported