חפש מתכונים:       
שלום אורח
16.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון קל של כבש בתנור

מאת: שף יעקב בשר כבש25/03/201031250 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעתיים עד שלוש
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 רבע כבש שלם
1 ראש שום כתוש
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כוס שמן קנולה
שקית תפו'א קטנים וקלופים

למג'דרה;
3 כוסות אורז שטוף היטב ומבושל
4 בצלים פרוסים ומטוגנים עד השחמה
300 ג'ר עדשים מבושלים
100 ג'ר צנוברים \ שקדים פרוסים מטוגנים קלות
100 ג'ר צימוקים לבן \ שחור
1 כף מלח
2\1 1 כפיות פלפל שחור



אופן ההכנה:

להכין תערובת תבלינים מכל המרכבים ולתבל את תפו'א להניח בתבנית אפיה באותו הרוטב לתבל את הכבש ולסדרר מעל תפו'א לכסות בניר כסף ולאפות שעתיים על 220 מעלות להוריד את נייר הכסף ולבדוק שהבשר מוכן להמשיך לאפות עוד כ-10 דקות להשחמה

מג'דרה;

לקערה להכניס את כל המרכיבים לערבב ולתקן תיבול

 

תגיות המתכון: כבש בתנור כולל תוספת


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135615 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136079 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136069 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129497 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125822 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124912 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129345 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא בשר כבש

מאת: שף יעקב בשר כבש21/10/114562 צפיות
מנת טלה כאשר הערמונים מתמזגים היטב בטעם הטלה ויוצרים יחד מנה מושלמת.

מאת: שף יעקב בשר כבש28/08/107501 צפיות
מנה חגיגית לראש השנה

מאת: שף יעקב בשר כבש24/08/107445 צפיות
שוק כבש ממולא מנה חגיגית במיוחד


מאת: שירה הראלבשר כבש09/03/0916593 צפיות
מתכון מרוקאי , מענין וטעיים קל להכנה וצובר מחמאות...

מאת: ניצה בן שלוםבשר כבש05/03/097820 צפיות
אני מאוד ממליצה להכין אוסובוקו משוק טלה ולא כבש, הנתח פחות שמן, יש דואט טעמים מושלם בין ירקות השורש לבין השוק כשהוא צעיר הוא מעודן. הגשת המנה מאוד מרשימה , עם העמדת השוק וירקות השורש מסביב

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported