חפש מתכונים:       
שלום אורח
19.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מלפפונים כבושים בסגנון רומני

מאת: שף יעקב מלפפונים כבושים28/03/201011849 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   יותר משלוש שעות
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 צנצנת זכוכית עם מכסה אטום של-5 ליטר
2\1 2 ק'ג מלפפונים בינוני עד קטן
2\1 1 ראש שום על קליפתו חצוי לשנים לרוחב
2\1 זר שמיר
1 פלפל חריף ירוק או יותר לפי הטעם האישי
1/2 כוס חומץ רגיל 5%
1 כפית גדושה מלח על כל כוס מים עד ספת הצנצנת



אופן ההכנה:

לשטוף את המלפפונים ולהכניסם לצנצנת. מעל להכניס את פלפל והשום, עכשיו לקחת כוס ולמלא במים על כל כוס להוסיף כפית מלח ולערבב ולצקת לתוך הצנצנת עד למילוי הכלי. להניח מעל את השמיר ולסגור את הצנצנת, לסדר מגבת מטבח על צלחת גדולה ולהניח את הצנצנת מעל. המגבת תספוג את הנוזלים שישפכו במהלך התסיסה, זמן התסיסה כ-12 ימים, לאחר מכן להעביר לכלי נוח ולהכניס למקרר.

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135617 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136081 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136072 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129500 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125823 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124913 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129346 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא מלפפונים כבושים

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported