חפש מתכונים:       
שלום אורח
16.05.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

שוק כבש ממולא

מאת: שף יעקב בשר כבש24/08/20107445 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 שוק כבש במשקל של כ-3 ק׳ג.
2 בצלים קצוצים
6 שיני שום פרוס
50 ג׳ר צנוברים
50 ג׳ר צימוקים שחורים
50 ג׳ר חמוציות מיובשות
50 ג׳ר משמשים קצוצים
2 כוסות אורז מבושל
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית הל
גרדה מחצי אגוז מוסקט
גרדה מלימון אחד
קורט קינמון
לציפוי:
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית צ׳ילי 1
כף רוזמרין יבש
2. כפות סילאן
3 כפות רכז רימונים



אופן ההכנה:

לבקש מהקצב להוציא את העצמות מהשוק ולהשאיר רק חלק קטן של עצם הרגל לקישוט לטגן את הבצל ולהוסיף את השום עד שהבצל מזהיב קלות להוסיף את כל שאר מצרכי המילוי לערבב כולל האורז ולכבות את האש למלא את השוק בדחיסה עד הקצה ולסגור בעזרת שיפודי עץ לערבב את מצרכי הציפוי ולמרוח היטב את השוק להכניס בתבנית משומנת קלות ולאפות בחום של 200 מעלות שעה וחצי

 

תגיות המתכון: כבש ממולא


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135615 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136079 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136069 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129498 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/125823 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/124912 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129345 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא בשר כבש

מאת: שף יעקב בשר כבש21/10/114562 צפיות
מנת טלה כאשר הערמונים מתמזגים היטב בטעם הטלה ויוצרים יחד מנה מושלמת.

מאת: שף יעקב בשר כבש28/08/107501 צפיות
מנה חגיגית לראש השנה

מאת: שף יעקב בשר כבש25/03/1031251 צפיות
כבש בתנוד בליוי תפו'א קטנים או מג'דרה


מאת: שירה הראלבשר כבש09/03/0916593 צפיות
מתכון מרוקאי , מענין וטעיים קל להכנה וצובר מחמאות...

מאת: ניצה בן שלוםבשר כבש05/03/097821 צפיות
אני מאוד ממליצה להכין אוסובוקו משוק טלה ולא כבש, הנתח פחות שמן, יש דואט טעמים מושלם בין ירקות השורש לבין השוק כשהוא צעיר הוא מעודן. הגשת המנה מאוד מרשימה , עם העמדת השוק וירקות השורש מסביב

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported