נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 12/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוצצים את הבצל ואת השום ומקפיצים אותם יחדיו ומקררים בצד. טוחנים את הבשרים יחדיו חוץ מאשר את הכבדים שאותם טוחנים במעבד מזון. קוצצים את הפיסטוקים מתבלים ומערבבים הכול יחדיו, מניחים את התערובת בתבנית טרין רצוי מסילפד .מבשלים בתנור בבן מרי על 150 מעלות כ- 30 דקות מגישים עם מלפפון חמוץ וחרדל.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe10.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון