נכתב על ידי: רות זלמתי
תאריך: 26/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מערבבים את כל החומרים מלבד שמן זית וקמח בקערה מכניסים את הבשר ומשרים יומיים במקרר.
הופכים מדי פעם.

מוציאים  את הבשר מנגבים ומייבשים היטב.
שומרים את המשרה


מקמחים את כיכר הבשר מכל הצדדים
מחממים בסיר גדול וכבד את השמן ומטגנים בו את נתח הבשר מכל הצדדים

בינתיים מביאים את משרה לרתיחה מבשלים ומצמצמים עד שנשארת חצי מכמות הנוזלים
יוצקים את הסיר עם הבשר.
מנמיכים, מכסים ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי עד שעתיים

שמים את הירקות שברוטב במעבד מזון
מרסקים עם מעט נוזלים מהסיר ומחזירים לסיר.

פורסים דק


להגשה :
לשים פרוסת בקר בצלחת הגשה יוצקים מהרוטב ומניחים מעל עלי פטריןת

רות

קייטרינג בשרי


 
אודות המחבר

שלום

קוראים לי רות, אני שף צרפתי גורמה.
אני בעלת ניסיון רב בקייטרינג כשר ועיצוב אירועים
יחס אישי עם לקוחות ומעצבת מומחית
רות מארגנת אירוע שלכם כמו של בני משפחתה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1007.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון