נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים שמן בסיר, מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את השום ומערבבים עוד כדקה נוספת, מוסיפים את האווז המעושן לטיגון של עוד כ-2 דקות, מוסיפים את הירקות מלבד השמיר ומטגנים עוד כ-3 דקות נוספות, מוסיפים את ציר המרק ומבשלים עד שהירקות רכים, מעבירים חלק מנוזלי המרק והירקות למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה ומחזירים לסיר ומתבלים, מוסיפים את השמיר.

להגשה: מצפים את סהרוני הבצל בקמח ומטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב, מניחים על נייר סופג, חותכים את הקבנוס לקוביות, יוצקים מהמרק לקעריות הגשה, מוסיפים את הקבנוס והבצל המטוגן ואוכלים בתוספת לחם כפרי.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1009.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון