נכתב על ידי: עודד פנסטר
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את הקשיו יש לקלות במשך 10 דקות במחבת חם על אש מאוד קטנה מה שיאפשר לנו קלייה אחידה עד לקבלת קשוי טעים וקלוי.

לאחר הקליה, קוצצים את הקשיו, עד למצב בו הוא חתוך גס(ניתן גם במגי מיקס למי שיש, לא חובה)  .

בכלי נפרד מחממים את הסוכר, כפית מים והגלוקז עד למצב של קרמל שחום ויפה

מוספים בזהירות את השמנת ולא מפסקים לערבב כדי לקבל מרקם אחיד. לבסוף מוסיפים את הקשיו הקצוץ מורידים מהאש ומערבבים

לאחר שהתערובת התקררה ניתן להוסיף לתוך הפרלין או לטבול בשוקולד

אני ממליץ על שוקולד חלב למילוי זה


 
אודות המחבר

שלום, שמי עודד פנסטר בעל חברת השוקולד מעודד המקיימת סדנאות שוקולד לכל האירועים ולכל הגילאים.
את השוקולד מעודד הקמתי לאחר שסיימתי את לימודי השוקולטייה בבלגיה ואני נהנה לחלוק את האהבה לשוקולד עם קהל הלוקחות ועם הגולשים.
אני שמח להציג מתכונים מקוריים שאני מציג גם בסדנאות השוקולד - המתכונים מתאימים להכנה בייתית ומצריכים מכם רק...לאהוב שוקולד (-: בהצלחה!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1044.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון