נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


- חותכים את דלעת הערמונים ברבע העליון שלה ושומרים את "הכובעים". הם ישמשו אותנו להגשה.

- מרוקנים את הדלעת מהגרעינים ומעט מבשר הדלעת, בעזרת כף או סכין קטנה.

- מניחים את הדלעות בתבנית אפייה (ניתן לחתוך מעט בבסיס על מנת שתעמוד יציב).

- מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור חם (עם הכובעים) כ 20 דקות עד להתרככותן.

בינתיים מכינים את סלט הקינואה-

- מבשלים את הקינואה כ 15 דקות במים רותחים, מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.

- בקערה מערבבים את הקינואה עם המייפל, השקדים, האגוזים, הנענע, קינמון, חומץ האורז ושמן זית. ממליחים ומפלפלים על פי הטעם.

- ממלאים כל דלעת בכמה כפות מן התערובת ומכניסים בחזרה לתנור לחמש דקות נוספות.

- מגישים לכל סועד את הדלעת בצלחת הגשה אישית עם "הכובע" לצד הדלעת.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1049.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון