נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 01/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת לטגן עד הזהבה את הפרגיות ולהניח בצד. בתוך סיר רחב ושטוח לצקת מעט שמן ולהוסיף את הפלפלים והשום ולהקפיץ עד אשר הפלפלים מתרככים, להוסיף את העגבניות ולבשל עד שמתרככות, להוסיף את התבלינים ולערבב קלות, להוסיף את הפרגיות,ותפו״א ולהוסיף את המים לערבב שוב, להוסיף את זר הכוסברה בשלמותו, להביא את התבשיל לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כשעה ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1052.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון