נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר עם מים לאדות את הכרובית והברוקולי עד לרכות ולסנן .לטגן את חצאי החצילים על הצד הבשרי עד הזהבה ולרוקן את החלק הפנימי לתוך קערה ,להוסיף את הכרובית והברוקולי ובעזרת ממחה למעוך את הירקות לפירה גס להוסיף את שאר המצרכים מלבד הגבינה ולערבב היטב למלא את חצאי החצילים בתערובת ולאפות בחום של 180 מעלות כ-35 דקות בשלב הזה לפזר את הגבינה מעל החצילים ולאפות עוד כ5 דקות ולהגיש בתוספת לסלט עגבניות בצל ופלפל חריף ירוק מתובלים בשמן זית ומלח גס.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1058.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון