נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 22/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם במחבת את השמן ולטגן את הפרגיות עד מוכנות,  להעביר את הפרגיות לכלי נפרד ובאותו שמן לטגן עד השחמה את הבצל ולהעביר לכלי נפרד. בסיר להכניס את האורז ולבשל בהרבה מים וכף מלח עד שהאורז מוכן לסנן מעל הכיור ולשטוף במי ברז ולהניח במסננת עד שנפתרנו מהנוזלים. לבשל את העדשים עד מוכנות ולסנן. עכשיו נרכיב את המנה, בכלי גדול להעביר את כל המצרכים נתבל במלח ופלפל ונערבב היטב, נעביר לסיר את התכולה נוסיף כוס מים ונבשל על אש קטנה מאוד כשעה נהפוך את תכולת הסיר על צלחת הגשה ונגיש

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1068.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון