נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 26/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר לחמם את השמן ולהכניס את הפרגיות לטיגון עד שמוכן בעזרת כף מחוררת להניח בצד ולהוסיף את הירקות לטיגון עד שהבצל מזהיב היטב להוסיף את הפתיתים ולטגן עוד כשתי דקות ולהוסיף שלוש כוסות מים ולבשל כשש דקות ולכבות את האש בסיר אחר להעביר חצי מכמות הפתיתים ולסדר מעל את הפרגיות ולהוסיף מעל את שאר הפתיתים להוסיף כוס מים שיחלחל לתוך הפתיתים ולהדק להעלות על אש קטנה מאוד לחמישים דקות לכבות את האש ולהמתין כחצי שעה ולהניח צלחת גדולה מעל הסיר ולהפוך את הסיר על הצלחת ולהגישבתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1071.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון