בסיר לחמם את השמן ולהכניס את הפרגיות לטיגון עד שמוכן בעזרת כף מחוררת להניח בצד ולהוסיף את הירקות לטיגון עד שהבצל מזהיב היטב להוסיף את הפתיתים ולטגן עוד כשתי דקות ולהוסיף שלוש כוסות מים ולבשל כשש דקות ולכבות את האש בסיר אחר להעביר חצי מכמות הפתיתים ולסדר מעל את הפרגיות ולהוסיף מעל את שאר הפתיתים להוסיף כוס מים שיחלחל לתוך הפתיתים ולהדק להעלות על אש קטנה מאוד לחמישים דקות לכבות את האש ולהמתין כחצי שעה ולהניח צלחת גדולה מעל הסיר ולהפוך את הסיר על הצלחת ולהגישבתאבון