נכתב על ידי: אביטל סבג
תאריך: 08/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן 
קוצצים את הבצל לרצועות ומקפיצים בשמן זית עד שמזהיב
שוטפים היטב את הירקות
חותכים את הפלפלים  והפטריות  ועלי המנגולד לרצועות דקות, את השעועית לשלושה חלקים,את הבצל הירוק לרצועות ארוכות של  3 ס"מ.
מקפיצים בוו'ק או בסיר רחב יחד עם שמן שומשום לפי סדר זה את הירקות  - בכל 3 דקות מוספים ירק נוסף:פלפלים, פטריות,שעועית לוביה , אפונת שלג, בצלי ירוק, עלי מנגולד, תבלינים למעט קארי
במחבת אחרת מקפיצים את הטופו עם קארי ומלח גס , עד שמזהיב מכל הצדדים
מוסיפים את הטופו והאטריות ומערבבים היטב לפני הגשה


 
אודות המחבר

אביטל סבג

מומחית לרפואה וטבעית ושפית של אוכל בריא

בעלת ה"מתחם לשינוי" בצהלה, מקיימת עשרות סדנאות, הדגמות ואירועים חוויתיים ברחבי הארץ, החוגגים גורמה אנרגטי, צמחוני ומדויק, המכניס לנו קצת יותר אנרגיה, בריאות ושמחת חיים

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1077.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון