נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה: לטגן את הבצל ולהוסיף את השום עד שהבצל מזהיב קלות להוסיף את כל שאר מצרכי המילוי לערבב כולל האורז ולכבות את האש למלא את העוף בדחיסה עד הקצה ולסגור בעזרת תפירה לערבב את מצרכי הציפוי ולמרוח היטב את העוף להכניס בתבנית משומנת קלות ולאפות בחום של 200 מעלות שעה וחצי

בהצלחה ובתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1085.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון