נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 18/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקמח את נתחי הבשר, לצקת את השמן לסיר ולטגן את הנתחים עד שמזהיבים, להוציא את הבשר ולהניח בצד.

להוסיף לסיר את הבצל והשום ולטגן עד שקיפות הבצל, להוסיף את העגבניות ולבשל עד שמתרככות תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף את הבשר, לכסות במים עד לס"מ מעל הבשר ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כשעתיים עד שעתיים וחצי, יש לבדוק שהנוזלים יהיו בגובה של הבשר ואם חסר נוזלים להוסיף מים רותחים בלבד, לאחר הבישול יש לטעום ולתקן תיבול.

ההגשה:

להוריד את כיפת ככר הלחם ולרוקן את תוכנו של הככר, להניח את הכיכר בתוך צלחת הגשה, למלא בעזרת מצקת את כיכר הלחם בגולש ולהגיש כאשר כיפת הלחם מכסה את תוכן הכיכר.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1089.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון