נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם במחבת את השמן ולהכניס את הבצל והפלפלים ולטגן עד שמתרככים ,להוסיף את הבשר הטחון ולבשל תוך כדי ערבוב עד שמשנה צבעו לאפור, להוסיף את העגבניות והשום ולהמשיך לטגן עד שהעגבניות מתרככות להוסיף -3 כוסות מים את התבלינים לערבב ולבשל עוד כחמש דקות ,לכבות את האש ולטחון את הרוטב לרוטב חלק ,להוסיף את הפטרוזיליה ולערבב. עכשיו בניית הלזניה מסדרים בתחתית התבנית מצות בזוגות עד לכיסוי כל התבנית ויוצקים בעזרת מצקת מהרוטב בנדיבות חוזרים על הפעולה עוד פעמיים ומכסים ברוטב מעל ,לכיסוי מוחלט מכסים בנייר כסף את התבנית ואופים בתנור מחומם מראש בחום של -180 מעלות כ - 40 דקות מורידים את נייר הכסף ואופים עוד -10 דקות מוציאים מהתנור ונותנים ללזניה לנוח לפני הפריסה כ-10 דקות בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1100.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון