נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


למעוך בכלים נפרדים את תפוחי האדמה והבטטות לפירה, להוסיף לכל פירה 3 ביצים וחצי מהבצל המטוגן, 1/2 זר שמיר זר בצל ירוק לכל פירה לתבל במלח ובפלפל ולערבב היטב כל פירה בנפרד, לשמן תחתית של תבנית עגולה בקוטר 28 או תבנית חד פעמית גדולה, לצקת את פירה תפוחי האדמה בתבנית ולשטח, מעל לצקת את פירה הבטטות ולשטח, לצקת כ-3 כפות שמן קנולה על הבטטות ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך של 45 דקות, להוציא מהתנור ולצנן במשך כ-15 דקות לפני ההגשה.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1105.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון