נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכין תערובת מכל המצרכים לקציצות להוסיף לסיר מעט שמן ולטגן את הצל והשום להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף את המים להביא לרתיחה ליצור קציצות קטנות ולהגליש לתוך הרוטב כאשר הרוטב על אש קטנה לבשל את הקציצות ברוטב כשעה ולהגיש בתוספת אורז או פירה בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1111.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון