נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 20/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מבשלים את תוכן השקית עם עלי הדפנה במים רותחים 10 דקות, בסיר מכוסה חלקית- בהתאם להוראות יצרן .


2. (בינתיים) חותכים את כל הירקות לחתיכות גסות וטוחנים גם עם השום במעבד מזון (אין לטחון לגמרי).

 

3. מוסיפים לסיר ביחד עם התבלינים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים בסיר מכוסה חלקית כ-30 דקות.

 

- ניתן להוסיף עוד כוס מים רותחים אם רוצים מרק יותר דליל. בוחשים מדי פעם ומורידים קצף למעלה אם יש.


4. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. (אפשר גם להוסיף כף או שתיים שמן זית להעשרת הטעם).

 

* ניתן לפזר למעלה תערובת עשבי התיבול. מכסים ומעמידים בצד 5 דקות לפני ההגשה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1113.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון