נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


>לחמם מעט שמן ולטגן את הכבדים כשתי דקות בכל צד ולהעביר לקלי נפרד להוסיף למחבת את כל המצרכיםמלבד. השום לבשל את הרוטב עד שמצתמצם בשליש להוסיף את השום לערבב ולצקת מעל הכבדים לתוספת : להכניס לקלי את הבורגול ולכסות במים רותחים למשך כ-25 דקות עד אשר המים נספגים והבורגול רך לסנן את הבורגול להוסיף את התבלינים לערבב.עכשיו ההגשה. לסדר בצלחת מנה עיקרית את הבורגול ולשטח ומעל להניח כבדים ומעל לצקת מהרוטב בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1118.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון