נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 29/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את הקמח, סוכר וניל השמרים והמלח. להמיס בסיר את החמאה והחלב. לערבב את התערובת הפושרת עם החומרים היבשים. להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב. לאחר ערבוב קל לצפות בחמאה את הבצק ולהתפיח כשעתיים. אחרי התפחה לחלק את הבצק ל4-8 כדורים. לרדד את הבצק ביד למלא את הבצק במילוי ולהכניס לתבניות. להתפיח חצי שעה. לאחר התפחה למרוח בביצה ולאפות. ביציאת העוגה מהתנור לצקת בנדיבות את הסירופ


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1119.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון