נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 29/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס למשך שעה את שבבי העץ לקערה עם מים ,להכין מנייר הכסף 2 דפי נייר כפולים מספיק גדולים בכדי ליצור מעטפות לשבבי העץ, לחלק את שבבי העץ לשני ניירות הכסף ולהעביר את שבבי העץ רטובים לניירות הכסף ולסגור היטב שלא יצאו המים, לעטוף בעוד נייר כסף את השבבים ולחורר בכמה חורים בצד אחד של נייר הכסף, להניח את מעטפות שבבי העץ על האבנים הקרמיות בצד אחד של הגריל בצד השני לא להדליק את האש, לסגור את הגריל ולחמם את הגריל לחום של -100 מעלות החום צריך להיות במשך כל זמן העישון בכ-100 מעלות ,עכשיו לעסות היטב את העופות בתערובת התבלינים להניח את העופות על רשת הגריל לסגור את המכסה ולעשן -4 שעות כאשר מדי פעם לבדוק שהחום נשאר על-100 מעלות ,לאחר-4 שעות מוכן לאכילה יש אפשרות לאכול גם קר זה פסטרמה הכי טעימה שיש, אפשרות נוספת להכין מחזה הודו בגוש רק שזמן העישון יורד ל-3 שעות בהצלחה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1121.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון