נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 30/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחציל: להמליח ולקמח את פרוסות החציל לטבול בביצה ולטגן עד הזהבה קלה להניח על נייר סופג.

להכנת המילוי: במחבת לחמם את שמן הזית ולטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה להוסיף את הבשר הטחון ולטגן תוך כדי ערבוב עד אשר משנה צבעו לאפור להוסיף את שאר מצרכי המילוי ולבשל תוך כדי ערבוב עוד כחמש דקות לכבות את האש ולצנן את המילוי

לרוטב: לחמם מעט שמן במחבת ולהוסיף את הבצל והשום לטגן עד שקיפות להוסיף את העגבניות ולבשל כחמש דקות להוסיף את שאר המצרכים וחצי כוס מים לבשל עוד כחמש דקות ולכבות את האש .עכשיו הרכבת המנה, לקחת פרוסת חציל ולהניח בקצה הקרוב אליך כפית גדושה של מלית לגלגל את החציל ולסדר בתבנית, כך לחזור על הפעולה עד אשר ממלאים את כל החצילים, לצקת מעל את הרוטב לכסות בנייר כסף את התבנית ולאפות כ-30 דקות בחום של -180 מעלות .                      בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1122.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון