נכתב על ידי: גילי פאר
תאריך: 01/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קוצצים במעבד מזון(חובה) את הפטרוזיליה,בצל,פלפל,שום ופרוסות הלחם לתערובת פירורית.

שמים בקערה את הבשר מוסיפים אליה את התערובת ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הביצים.

לוקחים תבנית או מגש גדול ומרפדים בנייר אפייה.

לשים ביחד את המרכיבים ויוצרים קציצות.(כל אחד לפי איזה גודל שהוא אוהב-אני עושה אותן שמנמנות).

את הקציצות מצפים בפרורי הלחם ומניחים על התבנית.

כשכל הקציצות מוכנות על התבנית מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

מחממים שמן זית במחבת(רצוי מחבת עם ציפוי שלא נדבק).

מטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד ומניחים על נייר סופג.

הקציצות טעימות ונימוכות ככה או כבסיס להרבה תבשילים.

בתאבון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1123.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון