נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 02/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לסיר עם מים רותחים את הזיתים למשך כשלוש דקות לשפוך את המים לשטוף את הזיתים ולחזור עוד פעם על אותה פעולה לאחר מכן לחמם את השמן ולהכניס את הבשר לטיגון עד שמשחים להוסיף את הגזר הפלפלים השום ולטגן תוך כדי ערבוב עד אשר הגזר הפלפלים מתרככים להוסיף את שאר המצרכים כולל הזיתים לערבב ולהוסיף מים עד שני ס״מ מעל הבשר להביא לרתיחה להנמיך את האש ולבשל בחצי מכסה סגור כשלוש שעות להגיש בתוספת אורז או קוסקוס. בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1127.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון