נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את המלפפונים למקלות כגפרורים, קוצצים את הבצל הירוק ואת הפלפלים החריפים, ניתן להחליף את אחד הפלפלים בפלפל מתוק, להכניס את המלפפונים לקערה ולהוסיף את הפלפלים והבצל הירוק, מוסיפים כוס קרים, חומץ, סוכר, מלח וסויה ומערבבים היטב. מוסיפים גם את השומשום ומערבבים ומגישים עם קוביות הקרח.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1139.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון