נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן במחבת או ווק, להוסיף את בצלצלי השאלוט ולהקפיץ על אש נמוכה עם השום עד הזהבה קלה, להוסיף את שאר התבלינים לערבב ולהוסיף את התרד, לערבב את התרד עם כל המצרכים כ-3 דקות ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1141.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון