חפש מתכונים:       
שלום אורח
24.08.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

סלט תרד קוריאני בשום ובצלצלי שאלוט

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/20112436 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 שקית עלי תרד טרי
3 כפות שמן תירס
4 בצלצלי שאלוט קצוצים
4 שיני שום כתוש
1/4 כפית צ'ילי גרוס
1/4 כפית בזיליקום יבש
12 כפות חומץ
1 כפית סוכר



אופן ההכנה:

לחמם את השמן במחבת או ווק, להוסיף את בצלצלי השאלוט ולהקפיץ על אש נמוכה עם השום עד הזהבה קלה, להוסיף את שאר התבלינים לערבב ולהוסיף את התרד, לערבב את התרד עם כל המצרכים כ-3 דקות ולהגיש.

בתאבון

 

תגיות המתכון: סלט תרד חם קוריאני


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/134165 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/134691 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/134711 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/128151 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/124111 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/123739 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/125824 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא אוכל אסייתי

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/113841 צפיות
זהו סלט קוריאני המשתלב היטב עם מנות בשר ונודלס

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי19/05/112903 צפיות
מנת סלט מלפפונים שאוכלים אותה קר מאוד כתוספת למאכלים חריפים וחמים

מאת: שף יעקב אוכל אסייתי01/02/114608 צפיות
מנה מאוד פופולרית במטבח הסיני


מאת: שף יעקב אוכל אסייתי20/07/102162 צפיות
מנה אסייתית שמשלבת טעמים

שסיני פוגש מרוקאי...........

סושי...............היום כול אחד טועם ...אוכל ולא מפחיד להכין כול אחד יכול

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported