נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב בקערה את הקמח המלח והמרגרינה. בנפרד לערבב את הסוכר והשמרים, חלק מהמים ומעט קמח. להניח לתסוס כ-10 דקות. להוסיף את יתרת המים והביצים הטרופות לקמח וללוש יחד עד קבלת בצק גמיש כ-5 דקות במהירות נמוכה. לגלגל לכדור ולשמן את הבצק ולהניח לתפוח כשעה עד שמכפיל את נפחו. ללוש קלות ולהניח לתפוח שוב כשעה בכדורים על נייר אפייה. בתבנית לאפות בחום של 200 מעלות כ-20 דקות, להוציא מהתנור להניח על מגבת גדולה ולכסות במגבת ולכסות במגבת נוספת. בתיאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1150.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון