נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה הוא פשוט, כל שתצטרכו הוא כלי קרמי, פיירקס או כל כלי שיכול להכנס לתנור.

  • להניח את העוף בכלי שבחרתם.
  • להוסיף את היין, בצל, פלפל שחור וטימין, לערבב ולעסות את העוף.
  • לקרר למספר שעות או ללילה שלם (להפוך מדי פעם).
  • לצלות בגריל ב-180-200 מעלות.
  • להכנת הרוטב:

  • להמיס את המחמאה במחבת, להוסיף שום ובצל ירוק לשתי דקות.
  • מוסיפים את שאר מרכיבים ומבשלים לשלוש דקות נוספות.
  • מוסיפים את השמנת ומבשלים לשתי דקות נוספות.
  • בתיאבון!


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1168.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון