נכתב על ידי: אמיר רוזן
תאריך: 08/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


קודם נכין את הקציצות:

בקערה, מערבבים את כלל המרכיבים ונותנים להם "לנוח" בזמן שמכינים את הרוטב.

בסיר שאוהבים מחממים שמן לטיגון קל, מוסיפים את הבצל הקצוץ. בינתיים, שוטפים וקולפים את הקישואים, פורסים לפרוסות או חצאי פרוסות. כשהבצל משחים מוסיפים לו את הקישואים ומבשלים על אש נמוכה שלא ישרף כ 20 דקות. בוחשים מדי פעם בכדי למנוע חריכה של  הקישואים.

מוסיפים את אבקת מרק העוף ומעט מים וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.

מוסיפים מים עד שיספיק לקציצות לטבול, לא יותר מידי... זה לא מרק.

מביאים לרתיחה, צרים קציצות ומניחים ברוטב. מרתיחים שוב, מוסיפים פלפל וסוכרזית אחת.

מבשלים כשעה, טועמים ומתקנים. בינתיים, פורסים את הפטריות לפרוסות.

את הפטריות אני אוהב להוסיף ברבע השעה האחרונה של הבישול.. כדי שלא יאבדו לגמרי את צורתם ומרקמם. אחרי שעה של בישול, נוסיף את הפטריות, נבשל עוד כ רבע שעה עד 20 דקות ונכבה את האש.

ניתן להגיש בתוספת אורז לבן חם או חמים או קריר.

ניתן להוסיף שמיר קצוץ לרוטב (הוא אוהב לבעבע עם קישואים יחד)

בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1190.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון