נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 10/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לחתוך הפלפל ולנקותו, לקלות על הגז באש פתוחה, עד שמתקלפת הקליפה (לשים בכלי אטום כדי שיתקרר, לקלף את השאר).
  • להקפיץ השועעית קלות עם השמן זית והבלסמי,ברגע שהשועעית מוכנה להוסיף את כדורי המוצרלה.
  • לחתוך הפלפלים לרצועות דקות (גוליאנים).
  • לערבב הכל ולקרר.

  •  
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1195.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון