נכתב על ידי: צופית
תאריך: 10/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שלב ראשון

מטגנים את הבצל עד שיקבל צבע מעט שחום, לאחר מכן יש להוסיף את הפטריות יחד עם, מלח ופלפל שחור ולטגן עד שהפטריות יקבלו צבע (כ-3-5 דקות). לאחר מכן מעבירים לקערה.

שלב שני

מוסיפים את הביצה הגבינה וגם את הקמח. צריך לערבב טוב ולהכניס לתבנית משומנת.

שלב שלישי

לחמם תנור ל-165 מעלות, וכשהוא חם צריך להכניס את הפשטידה למשך 45 דקות.

מבית אקרמן מטבחים


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1196.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון