נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 27/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1.  מבשלים את העדשים במים רותחים עד להתרככותן.

2.  מחממים מחבת עם ארבע כפות משמן הזית, מוסיפים את העגבניות החצויות והשום וצולים מספר דקות.

3.  מוסיפים את העדשים, הצנוברים, גרידת הלימון, מיץ הלימון, כמון, מלח ופלפל לפי הטעם.

4.  מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התבלין, הבצל, וכף שמן זית. מגישים כתבשיל חם או קר.

·        הצעת הגשה- לעטר את המנה בפלחי לימון כבוש המעניקים לה רעננות.




 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1203.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון