נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 27/06/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. חממו כף שמן בסיר רחב והוסיפו את האורז ואת השקדים והצנוברים.

2. ערבבו מעט וטגנו על אש בינונית כמה דקות עד שהאורז מגיע לחום גבוה.

3.  הוסיפו את המים הרותחים וערבבו. הוסיפו את הצימוקים, 1 כף מהפטרוזיליה, גזר, בצל ושום  ותבלו במעט מלח ופלפל.

4. כסו את הסיר ובשלו על חום נמוך כ- 20 דקות או עד שהאורז רך. המתינו עוד 10 דקות בסיר מכוסה.

5. העבירו לקערת הגשה חגיגית, פזרו את יתרת הפטרוזיליה מעל והגישו מיד חם. 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1204.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון