נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 03/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מקציפים ביחד, ביצה, פטרוזיליה, שום  ופפריקה אדומה. מערבבים גבינת גאודה  ואמנטל.
 לוקחים 2 דפי עלי פילו מברישים את הדפים בעזרת מברשת ב- 1 כף חמאה. חותכים לאורך ל -4 רצועות. מניחים כפית מעוגלות של תערובת הביצה בקצה אחד של כל רצועה. מקפלים פינה של הרצועה מעל המילוי, כדי ליצור קיפול משולש. ממשיכים לקפל את אורך רצועת בקפלי משולש בצורת משולש ממולא קטן. לחזור על אותה פעולה עם שאר עלי הבצק פילו הנותרים.
מחממים  תנור ל- 180 מעלות. 

משמנים  קלות בחמאה תבנית אפייה גדולה.
 מסדרים בתוך תבנית אפיה משומנת  את משולשי הפילו בשכבה אחת.    

 אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד להשחמה קלה. מגישים חם.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1213.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון