נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


 

אופן ההכנה:

- לטגן במעט שמן את הבצלים עד להזהבה ולהוריד מהאש.

- להוסיף את השמנת לבישול,גבינה צהובה,ביצים,קמח,מלח ופלפל ולערבב עד שכל המצרכים יתאחדו לתערובת חלקה.

- לשמן תבנית פאי/עגולה/מרובעת ולשפוך את התערובת לתוכה.

- לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה עד להזהבה מלאה של הפשטידה.

- ניתן להוסיף לפשטידה קופסת פטריות חתוכות.

- מעולה בהקפאה.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1228.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון