נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 31/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1.      מערבבים יחד החומרים לקציצות.  מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך.

2.      במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים.

3.      מוסיפים בצל ושום.

4.      מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים.

5.      מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים.

6.      מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1239.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון