נכתב על ידי: מערכת מלב"י
תאריך: 11/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. שוטפים את הכוסמת ומשרים אותה במים קרים למשך רבע שעה.     2. מאדים את עלי התרד וממליחים אותם קלות. מעבירים אותם לסיר ומטגנים אותם ביחד עם הבצל בשמן זית. 3. מוסיפים את הכוסמת ואת המים ומבשלים על אש קטנה כעשרים וחמש דקות, מכסים את הסיר במגבת ומוסיפים מים לפי הצורך בעת הבישול על מנת שהתבשיל יישאר מימי מעט. מכבים את האש ומשאירים סגור למשך עשר דקות נוספות. מגישים חם לשולחן כמנה עיקרית או כתוספת למנת בשר, בתיאבון!


 
אודות המחבר

מלב"י, המרכז הרפואי לטיפול בהשמנת יתר, הוקם במטרה להעניק טיפול אישי ומקצועי למטופלים שסובלים מהשמנת יתר וללוותם לטווח ארוך תוך הכוונה בתהליך הירידה במשקל ובהתמודדות על שמירתו.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe124.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון